Openingsuren
Ma - Za 09u00 - 19u00

Contact Email
[email protected]

Contact Tel
0475 62 08 97

Badkamer

Badkamer betegelen in Schoten

Ook je badkamer (badkamervloer of badkamer wanden) betegelen in Schoten? Tegelzetter-vloerder ELB klaart de klus aan een correcte prijs. Vraag een gratis offerte!

Vloeren badkamer

Een tegelvloer in de badkamer is mooi en praktisch. Hij geeft uitstraling en ruimte aan je badkamer en tegelijk zorgt hij ervoor dat de badkamervloer makkelijk schoon te maken is. ELB Vloer- en tegelwerken uit Schoten, Antwerpen plaatst badkamervloeren met een perfect eindresultaat èn aan een correcte prijs!

Wandbetegeling

Omdat in de badkamer al eens gespetterd wordt, zijn tegels er ook perfect op hun plaats tegen de wand:

  • een strook wandtegels aan de lavabo's
  • een volledige wandbetegeling rond het bad
  • het tegelwerk van de (inloop-) douche
  • plaatsen van mozaïek

Voor een strak resultaat kunnen -indien gewenst- de tegels van de vloer doorlopen op de wand. Een perfect gerealiseerde wandbetegeling aan een correcte prijs? Contacteer ELB Vloer- en tegelwerken uit Schoten!

Advies - prijsinfo - offerte wandbetegeling badkamer

Badkamer in elke stijl

Een badkamer is al lang niet meer een plaats waar we ons snel even wassen. Badkamers zijn uitgegroeid tot ruimtes waar we dagelijks even tot rust komen. Waar we kunnen genieten van een uitgebreid bad of een verkwikkende douche. Het is dan ook belangrijk dat je je er helemaal thuis voelt. Maar niemand is hetzelfde; sommige mensen houden van een klassieke weelderige badkamer, anderen zien het dan weer liever strak en/of houden het bij voorkeur modern. Welke stijl je badkamer ook heeft (of binnenkort moet hebben) tegels hebben een grote impact op de uitstraling van de badkamerruimte.

Perfecte plaatsing vloeren en tegels

Welke stijl u ook kiest, ELB Vloer- en tegelwerken uit Schoten plaatst uw vloeren en tegels in de badkamer volgens de regels van de kunst. U bent zeker van een perfecte plaatsing en afwerking van uw vloeren en tegels in de badkamer.

Prijs badkamer betegelen

Ook plannen om je badkamer te betegelen (nieuwbouw) en/of wil je binnenkort je badkamer in een nieuw kleedje steken (badkamerrenovatie) en wil je graag professioneel advies m.b.t. tegelwerk, dan ben je bij ELB Vloer- en tegelwerken aan het juiste adres. De vakman verplaatst zicht in een aanvaardbare actie radius en gaat o.a. aan de slag in: Antwerpen, Schoten, Brasschaat, Merksem, Schilde, Kapellen, Brecht, Wijnegem. En ver daarbuiten.

Ervaring, kennis en kunde mag je verwachten alsook perfecte oplevering binnen de afgesproken termijn en aan correcte prijzen!

Offerte tegelwerken badkamer

Of het nu gaat over vloerbetegeling of het betegelen van wanden (of beide), vloerder/betegelaar ELB uit Schoten, Antwerpen maakt je graag een vrijblijvende offerte op maat, afgestemd op jouw wensen en noden.

Badkamer betegelen Offerte badkamer vloertegels / wandtegels

Alle vloer- en tegelwerken

Bij ELB Vloer- en tegelwerken kan je terecht voor o.a.

Bekijk hier enkele gerealiseerde tegelwerken (badkamers)