Openingsuren
Ma - Za 09u00 - 19u00

Contact Email
[email protected]

Contact Tel
0475 62 08 97

Keuken

Betegelen keuken Brasschaat

Wil je je keuken renoveren en uitrusten met een nieuwe tegels?

Vloertegels keuken

Nieuwe vloertegels in je keuken nodig? Of misschien bouw je wel een nieuwe woning en bent u op zoek naar een ervaren vloerder om de keukenvloer in uw droomhuis te plaatsen? ELB Vloer- en tegelwerken is uw specialist voor het plaatsen van keukenvloeren in Schoten, Antwerpen.

Tegelwerken keukenvloer

Een keuken is pas af als ook de tegelwerken gerealiseerd zijn. Tegels in de keuken zijn niet alleen mooi, maar ze verhogen ook aanzienlijk de onderhoudsvriendelijkheid van uw keuken. Spatten en vuiltjes zijn zo afgewassen. Mooie tegels voor een nette, onderhoudsvriendelijke en hygiënische keuken. ELB Vloer- en tegelwerken "zet de puntjes op de i" in uw droomkeuken in o.a. Antwerpen, Schoten, Brasschaat, Merksem, Schilde, Kapellen, Brecht, Wijnegem.

Vloerbetegeling & faïences: keuken betegelen volgens de regels van de kunst!

Met tegels kan je alle kanten ui, ook in Brasschaat!

  • Houd je van een strak interieur en zoek je eerder een klassieke tegel?
  • Verkies je een modern of gewaagd interieur en verkies je een opvallender tegelwerk?
  • Ben je toch meer van het nostalgische type en kies je voor een tegel met karakter, eentje die een verhaal vertelt en doet denken aan lang vervlogen tijden?
  • ...

Welke tegelsoort je voorkeur ook geniet, ELB Vloer- en tegelwerken uit Schoten betegelt je keukenvloer en/of tegelt wanden altijd volgens de regels van de kunst èn aan correcte prijzen!

Perfecte plaatsing vloeren en wandtegels in Brasschaat

Welke stijl u ook kiest, ELB Vloer- en tegelwerken plaatst uw vloeren en tegels in de keuken volgens de regels van de kunst. Ben ook jij op zoek naar een ervaren vakman in tegelwerk? Een perfecte plaatsing en afwerking van vloeren en/of wandtegels in de keuken is wat ELB je bieden kan!

Offerte keuken betegelen

Wens je een offerte op maat voor het plaatsen van tegels (vloertegels, wandtegels of faïences) in je keuken? Contacteer dan vloerder-betegelaar ELB Vloer- en tegelwerken, vraag advies, informeer naar de prijs en/of laat meteen een gratis offerte opstellen.

info, prijs & offerte betegelen keukenvloer / keukenwanden


Alle vloer- en tegelwerken in Brasschaat

Bij ELB Vloer- en tegelwerken kan je in Brasschaat terecht voor o.a.

Bekijk hier enkele gerealiseerde tegelwerken (in keukens)