Openingsuren
Ma - Za 09u00 - 19u00

Contact Email
[email protected]

Contact Tel
0475 62 08 97

Woonkamer

Woonkamer betegelen in Merksem?

Woonachtig in Merksem en plannen om je woonkamer te betegelen? Tegelwerken aan een correcte prijs in Merksem nodig? ELB is je man! Vraag een gratis offerte woonkamer betegelen

Tegelvloer voor een perfect thuisgevoel

Voor de vloer in de woonkamer kan je verschillende kanten uit. Tegels zijn altijd een goede keuze. Tegels in de woonkamer zijn slijtvast, sterk en perfect combineerbaar met vloerverwarming. Tegels geven uw woonkamer niet alleen een prachtige uitstraling, ze zijn ook zeer onderhoudsvriendelijk.

Klassieke of moderne tegels in je woonkamer?

U kunt gaan voor kleine klassieke tegels (+/- 30 x 30) of kiezen voor grote strakke en moderne tegels, waar tegelafmetingen van 100 cm bij 100 cm geen uitzondering zijn. Aan jou de keuze!

Perfecte plaatsing vloertegels

Welke stijl u ook kiest, ELB Vloer- en tegelwerken uit Schoten plaatst uw vloeren in de woonkamer volgens de regels van de kunst. U bent zeker van een perfecte plaatsing en afwerking van uw vloeren en tegels in de woonkamer.

Vloer betegelen? Gratis offerte!

Wenst je een gratis offerte voor het betegelen van je woonkamer , contacteer dan ELB Vloer- en tegelwerken uit Schoten!

Offerte vloer betegelen / tegelwerken woonkamer

Alle vloer- en tegelwerken in en rond Schoten, Antwerpen

In Antwerpen, Schoten, Brasschaat, Merksem, Schilde, Kapellen, Brecht, Wijnegem en elders in de provincie Antwerpen kan je bij ELB Vloer- en tegelwerken terecht voor de plaatsing van vloeren en tegels in uw badkamer of keuken. Ook voor maatwerk (in natuursteen) kunt u bij ELB Vloer- en tegelwerken terecht.